dimarts, 28 de maig del 2013

ESCOLARS D’ALZIRA PARTICIPEN EN EL CONCURS A NIVELL NACIONAL DE BATUTS PULEVA.


Els grups guanyadors podran ballar per tota Espanya en TV en la gran final de DISNEY CHANEL

 Un grup d’escolars d’Alzira vol arribar lluny a nivell nacional demostrant-nos valors com el treball en equip, l’amistat i la diversió a través de la música. Per a això participen en un concurs organitzat per Batuts PULEVA a nivell nacional promocionant l’activitat física i els grups guanyadors a més de rebre premis pel seu treball, podran ballar per a tota Espanya en TV, en la Gran Final de Disney Chanel.
Després de prou dies de preparació i d’il·lusió, els set components de sext de primària del col·legi públic Federico García Lorca ho van donar tot, comptant amb el suport i l’excel·lent treball de la professora i coreògrafa del ball, Lidia Casterá.

Per a l’elaboració i filmació del vídeo van comptar amb la gentilesa de Pas a Dos que va cedir el seu espai, Simbols en la producció gràfica i Roberto Campos en la edició del vídeo.
El grup s’anomena L’and sevens i participa en la categoria d’Adolescents, però per a premiar el seu esforç i continuar promocionant l’activitat física en els nostres xiquets i xiquetes, necessiten dels vostres vots seguint les instruccions del següent enllaç que es correspon amb la pàgina del seu vídeo. Totes les visualitzacions del vídeo que feu en eixe mateix enllaç i a través del “M’agrada” de Facebook d’eixa pàgina, sumen vots que determinaran la popularitat del vídeo. També es pot compartir este mateix enllaç per les xarxes socials i via e-mail amb familiars i amics, tot això per a recolzar estos set xics i xiques d´Alzira.

http://www.batidospuleva.es/bp/competition/coreografias/2013/choreography.jsp?id=790

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada