divendres, 17 de maig del 2013

EL PSPV RECLAMA AL GOVERN CENTRAL QUE IMPULSE EL PLA GLOBAL CONTRA AVINGUDES DEL XÚQUER


Francesc Signes exigix que s’execute de forma immediata les obres contra inundacions a Albalat de la Ribera.

Francesc Signes
El portaveu socialista de Medi Ambient en Les Corts, Francesc Signes, ha reclamat al Govern d’Espanya que impulse el Pla global contra avingudes del Xúquer, per a això sol·licita que el Consell es dirigisca al Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient perquè ho desenvolupe a través dels Pressupostos de l’Estat per a 2013. Igualment, ha exigit al Govern valencià que es dirigisca al Govern central perquè execute de forma immediata les obres contra inundacions a Albalat de la Ribera.
Estes són les propostes que arreplega la proposició no de llei del grup socialista en Les Corts en la Comissió de Medi Ambient. Signes ha explicat que el passat mes d’agost, a través d’una resolució del Ministeri de Medi Ambient, s’ha renunciat a la licitació del servici d’assistència tècnica per a la construcció de les obres contra inundacions a Albalat de la Ribera, incloses en el Pla global contra avingudes del Xúquer.
Respecte a la suspensió d’esta obra, el portaveu socialista de Medi Ambient ha considerat que “a més d’un incompliment suposa deixar al municipi d’Albalat completament desprotegit contra les inundacions del riu”, ja que, segons ha remarcat, l’actual mota és insuficient”.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada