dissabte, 11 de maig del 2013

EL PSPV DE LA RIBERA ALTA CELEBRA LA FESTA DE LA ROSA A LLOMBAI I REIVINDICA MILLOR SANITAT, MILLOR EDUCACIÓ I AIGUA DE QUALITAT


 El secretari de l’Agrupació de Llombai, Ramon Gomez, manifesta que esta Agrupació, és molt activa per eixo cada any conmenmorem la festa de la Rosa que ens retrotrau als orígens del nostre partit, a eixe dos de maig de 1897 en un bar anomenat Casa Labra on un grup d’intel·lectuals, d’obrers, impulsats per Pablo Iglesias, fundaren el Partit Socialista. Per tant fa uns dies complirem 136 anys.
El secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, ha estat en la localitat de LLombai amb els socialistes de la Ribera Alta, commemorant un acte de caràcter reivindicatiu. Ha estat acompanyat pel secretari general del PSPV en la Ribera Alta, Robert Martínez, pels Diputats Paco Signes, i Emili Gregori, també han estat presents els Alcaldes i regidors i els secretaris generals i portaveus municipals. Puntals de l’executiva comarcal, simpatitzants i militants.
Robert Martínez, ha manifestat que als socialistes sempre ens ha agradat mirar al passat per a poder guanyar el futur. Però també, i en estos moments mes que mai, hem mirar al passat per de saber d’on venim, per a no oblidar mai qui som.
Martínez ha explicat que “una crisi econòmica necessàriament te conseqüències per a la gent, i segurament caldrà apretar-se el cinturó. I segurament també eixe apretar-se el cinturó és traduirà en forma de salaris, impostos, i en moltes altres coses, però mai, repetisc mai, no hauria d’afectar als drets socials, als drets dels persones. I El PP està aprofitant la crisi per fer-ho”.
Ximo Puig, manifesta que és evident que els socialistes hem d’esforçar-nos per concretar i consolidar l’alternativa que traurà els valencians de la crisi econòmica, social i moral en què ens ha ficat el PP, després de quasi 20 anys de balafiament i roïna gestió política del PP.
Puix ha apuntat com a primera reivindicació necessària per a eixir de la crisi actual, la concertació, el diàleg social i, finalment el pacte social. “Esta societat ha sigut possible gràcies al pacte social que va significar la Constitució i els estatuts d'autonomia”.
Ximo Puig considera que amb el treball que els socialistes estan fent en esta comarca, el mapa de la Ribera tornarà a estar tenyit de roig dels valors del socialisme i de blau perquè aconseguirem que l’aigua que és beu en esta zona seguisca potable i de qualitat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada