dilluns, 20 de maig de 2013

CULLERA ACULL HUI DILLUNS LA V JORNADA “LA RIBERA CONTRA EL CÀNCER” La directora general de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat, Lourdes Monge, inaugurarà, hui dilluns 20 de maig, la V Jornada d’Informació i Prevenció contra el Càncer “la Ribera contra el Càncer”, que tindrà lloc en l’Auditori Municipal dels Jardins del Mercat de Cullera.
Esta Jornada ha sigut organitzada pel Departament de Salut de la Ribera, en col·laboració amb l’Ajuntament i la Junta Local de Lluita contra el Càncer de Cullera.
En la inauguració de la Jornada també estaran presents el director gerent del Departament de Salut de la Ribera, Manuel Marín, i l’alcalde de Cullera, Ernesto Sanjuán.
Esta Jornada és la quinta d’una sèrie que va començar en 2010 a Almussafes i que s’ha celebrat ja en altres municipis com Alzira, Sueca i Carcaixent.
La Jornada abordarà els hàbits i actuacions més saludables en la prevenció de la malaltia, així com tota l’estratègia diagnòstica i terapèutica que el Departament de Salut de la Ribera du a terme entorn del càncer. Per a això, comptarà amb la presència de rellevants especialistes del Departament de Salut en diversos àmbits (oncòlegs, cirurgians, radiòlegs).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada