divendres, 24 de maig del 2013

BASTIDAS ES REUNIX AMB ELS VEÏNS DE L´ALQUERIETA


 L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, junt amb el regidor de Policia Local, Eliseo Candela, i l’Intendent Principal Cap de la Policia Local d’Alzira, Jorge Iglesias, es va reunir ahir a la vesprada amb els veïns del barri de l’Alquerieta de la localitat. A la cita no van faltar el president de l’Associació, Miguel Levanteri i la seua Junta Directiva.
Bastidas va traslladar al veïnat la importància que té el Pla Integral Alzira Social que es va a iniciar en el barri i que engloba tres aspectes, “expropiació” de cases als bancs, un Pla d’Ocupació i la disposició de les vivendes de lloguer social a gent jove per a revitalitzar el barri.
Segons va anunciar Bastidas, a hores d’ara, ja hi ha 4 vivendes del carrer Cudol, inscrites en el Registre Municipal de Solars i que este Pla es du a terme gràcies al recàrrec, de 400.000 euros, impost a una entitat bancària pel retard en els seus pagaments.
Alzira Social vol ser un revulsiu per al barri, fer habitables aquelles cases que no ho són i que, amb el procés administratiu en curs, passen a ser propietat de l’Ajuntament i oferir-les, així, a gent jove que vullga viure en este barri.
L’alcaldessa va recordar que, a hores d’ara, “s’han tapiat totes les cases de l’Alquerieta que no estan habitades, menys una que està en tràmit, per a evitar que siguen ocupades”.
També es va parlar de seguretat i de l’estreta col·laboració entre la Policia Nacional i la Policia Local. Bastides va destacar que “en el que portem de 2013, s’han realitzat 1.488 actuacions en el barri”. Així també, un altre tema que preocupa en el barri és el dels menors. La màxima autoritat local va destacar que fa mesos va mantindre una reunió amb la fiscal de menors qui va oferir la seua col·laboració per a fer un protocol d’actuació quan es detecte algun cas per part de Servicis Socials.
Respecte de Sanitat, l’alcaldessa va destacar que “en el que va d’any s’han retirat 5 cavalls de diferents cases de la zona segons compliment de l’Ordenança Municipal que ho regula”. Així com també, va manifestar el “sever compliment que, des de l’Ajuntament d’Alzira, es fa de les Ordenances Municipals i va destacar que s’han realitzat prop de 200 actuacions respecte”.
A la reunió també es va informar sobre l’alçament de la prohibició del consum d’Aigua, així com d’altres qüestions que preocupen al veïnat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada