dilluns, 22 d’abril de 2013

SUECA ACOLLIRÀ LA Ia CARRERA DE LA DONA EL 5 DE MAIG Divendres passat, va tindre lloc a la Casa de la Cultura de Sueca la presentació de la I Carrera de la Dona i I Marxa per la Dona, organitzades pel Club d’Atletisme Corriols junt a la botiga Atmosfera Sports i les regidories de la Dona, Seguretat Ciutadana i Esports de l’Ajuntament de Sueca.
Per als organitzadors, “es tracta de celebrar una festa esportiva amb l’objectiu de promocionar la salut i, al mateix temps, fomentar la solidaritat. A més, amb aquesta prova es perseguix motivar les dones i joves perquè s’inicien en la pràctica de l’activitat esportiva, promocionar l’activitat física en general i els hàbits de vida saludables, inculcar l’esforç com a mitjà d’autosuperació i promoure l’esperit solidari”.
En l’acte de presentació de la I Carrera de la Dona i I Marxa per la Dona, van estar presents l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora de la Dona i Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió; la presidenta del Club d’Atletisme Corriols, Julia Iborra; i la gerent de la botiga Atmosfera Sports, Olga Ribera. “Des que se’m va proposar la idea de realitzar esta I Carrera de la Dona, vaig fer meua la iniciativa i m’he implicat al màxim a col·laborar, des de les dos regidories que represente, perquè es puga desenvolupar sense cap tipus de problema. Per diferents causes no es va poder realitzar esta carrera el passat mes de març, quan es commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora. Aleshores, vam decidir posposar-la fins esta data, el dia de la Mare, ja que tota mare, pel fet de ser-ho, és una dona treballadora”, en paraules de Sarrió.
L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, per la seua banda va desitjar que la iniciativa “obtinga un gran èxit de participació, perquè la causa ho mereix, i perquè la pràctica de l’esport hauria de ser una activitat habitual per a totes les persones, de totes les edats”.
La I Carrera de la Dona i la I Marxa per la Dona tindran lloc el diumenge, 5 de maig. La Carrera comptarà amb participació exclusivament femenina, mentres que en la Marxa podrà participar tota aquella persona que estiga interessada. Les inscripcions per a la Carrera poden realitzar-se a través de la pàgina web www.mychip.es, mentres que les inscripcions per a la Marxa es poden realitzar en la botiga Atmosfera Sports Ribera, carrer Simón Vila 1, de Sueca.
Esta iniciativa esportiva comptarà també amb un component de tipus emocional, ja que pretén unir persones d’una mateixa família i de diferents generacions, o amb vincles familiars o socials, a través de la pràctica esportiva, lúdica i recreativa”, expliquen els organitzadors. L’acte de presentació de la Carrera va comptar, finalment, amb la presentació tècnica de la prova per part del membre del club organitzador, Vicent Pérez.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada