dilluns, 22 d’abril del 2013

L'AJUNTAMENT D´ALZIRA DU A TERME EL PROJECTE “ART, CREATIVITAT I CREIXEMENT PERSONAL”



 Des del mes d’octubre i fins a juny, a l’Escola d’Arts Plàstiques municipal d’Alzira es du a terme un projecte experimental creat pel seu director, Lambert Miquel Penalba, amb la col·laboració de la Casa de la Cultura d’Alzira, destinat a la ciutadania alzirenya que és atesa en el Departament de Serveis Socials i la regidoria d’Acció Social. Este projecte s’anomena “Art, creativitat i creixement personal”.
Els alumnes assistixen un dia a la setmana durant 4 hores, en horari de matí.
El grup està format per deu persones que dedicades a experimentar les tècniques bàsiques de representació de les formes, els espais, els volums i la composició.
Este programa experimental tracta d’activar la pròpia creativitat aprenent un llenguatge universal, el del dibuix i les diferents tècniques gràfiques de representació de formes lliures, que cadascú va evolucionant i personalitzant al llarg del curs.
Este taller, a més, té un component terapèutic perquè està inspirat en l’arteràpia. Cada un dels participants pot experimentar un augment de l’autoestima, un canvi i amplitud amb la percepció del món representat i figurat. També augmenta la llibertat d’expressió, la formació i afirmació de l’estil propi, tot per a una major consciència de la pròpia personalitat, superant límits i pors adquirides per a una major expansió creativa i d’iniciativa, que es poden aplicar al món de les relacions socials i laborals.
Un dels objectius més importants és el d’oferir un espai de confiança, de llibertat d’expressió, d’aprenentatge i valorització del llenguatge visual, amb la consolidació del treball en grup i convivència a un col·lectiu de gent diferent.
Este curs finalitzarà amb una exposició col·lectiva dels treballs de tot l’alumnat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada