diumenge, 21 d’abril del 2013

L’AUTOR DE LA MORT DEL VENEDOR DE l’ONCE EN CULLERA DECLARA QUE VA COMETRE EL CRIM PER PRESUMPTE ASSETJAMENT SEXUAL


El jove lituà acusat de la mort a ganivetades d’un venedor de l’ONCE en Cullera, va declarar que va cometre el crim per presumpte assetjament sexual per part de la víctima i que van desencadenar en una reacció violenta.
L’advocat del jove lituà de 20 anys destaca que tot va ser fruit d’una alienació transitòria. Segons l’acusat, la víctima l'amenaçava perquè romanguera amb ell o comptaria la relació que mantenien.
La titular del jutjat número 1 de Sueca va decidir que ingressara provisionalment a la presó a l’espera d’un juí en què esta circumstància estarà sobre la taula.
El lletrat confia que totes estes circumstàncies es tinguen en compte en el posterior judici. La detenció d’este jove com a presumpte autor del crim es va produir la passada setmana a València després d’una àrdua investigació del Grup d’Homicidis de la Guàrdia Civil de València. El presumpte homicida apareixia en diverses gravacions de les càmeres de seguretat d’un establiment comercial pròxim i de l’edifici on residia la víctima al carrer Cabanyal de Cullera.
Una altra de les pistes que va conduir fins esta persona va ser que va vendre, en un establiment de compravenda, una joia que es va portar de la casa del difunt.
la detenció d’este jove lituà es va produir quasi dos mesos després que el cos del venedor de l’ONCE, apareguera cosit a ganivetades en Cullera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada