dimecres, 17 d’abril del 2013

ELS PROFESSORS APRENEN A ALGEMESÍ LES NOVETATS DEL PRÒXIM CURS ESCOLAR EN LES JORNADES ORGANITZADES PER ALTERIS



 L’associació Alteris inicia el dijous 18 d’abril la quarta edició de les jornades de gestió de centres que té com a objectiu analitzar el nou marc legislatiu de la convocatòria dels contractes-programa per al pròxim curs, les seues característiques i novetats.
Les jornades es duran a terme en la sala d’actes del Casino Lliberal d’Algemesí i s’iniciaran a les 17.30 hores. Les jornades estan coordinades per Jesús Marrodán, i estan dirigides a docents de centres públics i privats, així com docents inscrits en la borsa de treball.
Les jornades comptaran amb la presència de la directora general d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística, Beatriz Gascó, junt amb l’Alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont i la regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Algemesí, Beatriz Díaz i tindran lloc dos conferències, una sobre la proposta educativa d’aprenentatge-servici a càrrec de Raquel Simó, assessora del Cefire, i l’experiència d’un projecte d’estes característiques per part del director de Salesianos-San Antonio Abad de valència, Javier Torregrosa.
El dimecres 24 d’abril es presentaran experiències de com aplicar programes europeus als centres educatius i es durà a terme un taller per a implantar l’aprenentatge-servici i impulsar els programes europeus.
La clausura tindrà lloc el dijous 25 d’abril amb l’explicació de les novetats dels contractes programa i la seua convocatòria per al pròxim curs escolar a càrrec de Pedro Sigler, cap del servicis d’avaluació i estudis de la Conselleria d’Educació.
En el marc d’estes jornades, que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Algemesí i la seua regidoria d’Educació i la Fundació Bromera, també s’analitzaran les característiques de l’aprenentatge-servici com a proposta innovadora de dinamització de la comunitat educativa i el seu entorn, així com dels programes europeus com a possibilitat de vincular els centres educatius en l’àmbit europeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada