dimecres, 17 d’abril de 2013

EL CLUB DE CÓRRER PEUS QUETS DE SUECA CONCLOU ELS ACTES COMMEMORATIUS DEL 25 ANIVERSARI  Durant tot el cap de setmana es van succeir els actes, entre els quals va destacar la Caminada Solidària Contra el Càncer que va congregar a 1.100 participantsEl Club de córrer Peus Quets va celebrar el passat cap de setmana la conclusió dels actes commemoratius organitzats pel seu 25 aniversari. L’èxit de convocatòria i participació en totes les activitats proposades va ser tan elevat, que els organitzadors han decidit repetir-lo tots els anys, fixant-lo en el calendari com una cita ineludible.
Els actes programats per al cap de setmana van començar el divendres amb una contrarellotge individual nocturna. “Es tracta d’una activitat nova que no havíem realitzat mai des del Club, però que va resultar molt positiva. Estem molt contents perquè van ser 72 els corredors participants; tot un èxit ja que una prova d’este tipus no permet un nombre més gran de 80”, afirma Ramón Monjo, president del Club de Córrer Peus Quets. Per a finalitzar la jornada, el club va organitzar un sopar al qual van assistir els participants, invitats i membres del Club, en la seu que compartix amb el Club de Triatló i el Club de Natació Sueca.
El dissabte va tindre lloc la multitudinària Caminada Solidària Contra el Càncer, un esdeveniment esportiu que va comptar amb la participació de més de 1.100 persones, i que van organitzar conjuntament el Club Peus Quets i l’Ajuntament de Sueca. “Estem molt emocionats amb la resposta de la població. Volem donar les gràcies a totes les persones que es van bolcar amb esta iniciativa. Va ser impressionant vore eixa marea de gent, tots amb la seua camiseta verda, realitzant la caminada de 5,5 quilòmetres visitant el nucli de la població, però també el cordó del riu”, en paraules de Monjo. “En anteriors edicions, la caminada coincidia el mateix dia que la Volta a Peu. Enguany no es va poder fer així, al canviar-se la ubicació de la Volta, i aleshores vam decidir posposar el dia de la caminada i dotar-la d’un caràcter solidari. Estem molt contents perquè ha resultat tot un èxit pel que fa a la participació i a la quantitat recaptada, ja que la gent s’ha bolcat amb els seus donatius per a esta causa”, ha afirmat Teresa Ribes, regidora d’Esports.
La quantitat recaptada finalment per a la lluita contra el càncer va ser de 2.300 euros, a través de la venda de camisetes, però també en la taula instal·lada per l’Associació Local contra el Càncer en la plaça de l’Ajuntament. “Des del Club Peus Quets vam col·laborar aportant l’aigua per als participants i en l’organització de la caminada, però volem donar les gràcies també a l’Hospital de la Ribera, per la seua inestimable col·laboració, i a l’Ajuntament de Sueca, que va aportar tota la infraestructura necessària per a la realització de la prova”, assenyala Monjo. Al finalitzar, els participants van poder disfrutar d’una sessió d’aeròbic en la mateixa plaça, oferida per Mónica Carrasquer, una de les membres del club organitzador.
La jornada del diumenge, 14 d’abril, dia en què el Club Peus Quets complia 25 anys, es va iniciar amb una visita a l’estadi municipal per a realitzar una fotografia oficial de tots els membres. “A continuació, vam realitzar la carrera que fem habitualment i, finalment, es va oferir un dinar”, assenyala Monjo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada