dijous, 4 d’abril del 2013

ALGEMESÍ ÀMPLIA ELS CARRILS D’EIXIDA DE LA CIUTAT EN DIRECCIÓ ALZIRA


Estes obres han suposat una inversió de 2.692’25 euros i suposaran una àmplia millora en la circulació del tràfic rodat de la ciutat

Algemesí disposarà en breu d’una via d’eixida en direcció a Alzira i al camí de Berca molt més àmplia que l’actual i per a això va iniciar a principis d’esta setmana les obres d’adequació i millora dels carrils de la calçada que en breu s’ampliaran.
Fins a la data, des de la rotonda de l’Escut de la Ronda d’Alzira fins a l’inici del pont del riu Magre, es disposava d’un carril d’entrada i un altre d’eixida. Però l’accés d’entrada al col·legi Maristes d’Algemesí pel camí de Berca obligava a utilitzar este únic carril d’eixida, per la qual cosa, en les hores d’entrada i eixida dels xiquets del col·legi, es concentraven una gran de quantitat de vehicles provocant embossos i retencions. Este fet feia que diàriament s’impedira el pas dels vehicles que es dirigien fins a la carretera direcció Alzira.
Per això, i a partir d’ara, des de la rotonda de l’Escut de la Ronda d’Alzira i fins al pont del riu Magre, es desplegaran els carrils de circulació d’eixida, quedant un carril d’entrada i dos d’eixida. D’esta manera els vehicles que confluïsquen en l’esmentada rotonda i que es dirigisquen fins al camí de Berca ocuparan el carril de l’esquerra i quedarà lliure el segon carril, el carril de la dreta, per als que desitgen eixir del municipi en direcció a Alzira, amb la pretensió d’evitar embossos i retencions.
Estes obres han suposat una inversió d’un poc més de 2.692’25 euros i suposaran una àmplia millora en la circulació del tràfic rodat de la ciutat. Les obres, que van començar a principis d’esta setmana, s’han dut a terme en període de vacacions escolars per a generar les mínimes molèsties al tràfic en general i d’esta manera poder treballar amb major comoditat ja que no hi ha un ús excessiu d’autobusos i vehicles pesats per esta via.
A més, no s’ha tancat al trànsit la circulació per este carril ja que és una de les vies principals d’eixida del municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada