dimarts, 5 de març del 2013

BENIFAIÓ INICIA LA PROGRAMACIÓ DE LA SETMANA DE LA DONA AMB LA TAULA REDONA “DONA EMPRENEDORA”



 Benifaió va iniciar ahir dilluns el programa oficial per a celebrar fins a divendres que ve la Setmana de la Dona.
Amb el tema “Dona Emprenedora” es va dur a terme una taula redona en el centre cultural on van participar i van traslladar les seues experiències tres veïnes de Benifaió encarregades de gestionar negocis locals.
Així, Cristina Beltrán, Fina Piles i Rosa Guerola van llançar missatges d’esforç i creativitat a l’hora de muntar un negoci manifestant des de diversos punts de vista la importància d’emprendre amb treball i il·lusió un negoci sent a més dona.
L’acte va comptar amb la presència de Gemma March, del PATER, qui va informar el públic assistent dels diversos mecanismes que oferta este organisme per a aquelles persones que desitgen muntar un negoci, tant des de l’assessorament adequat per a la seua posada en marxa com els mecanismes legals que s’han de gestionar.
L’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís va inaugurar amb el seu discurs la Setmana de la Dona valorant molt positivament esta taula redona on estes veïnes han demostrat el seu esforç com a exemple de dones emprenedores. Arcís va cridar a més a la participació davant d’un ampli programa d’activitats culturals, esportives, socials i gastronòmiques.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada