dijous, 9 d’agost del 2012

EL PSOE D’ALZIRA EXIGIX LA RETIRADA DE DÀTILS DELS CARRERS PER LES CAIGUDES DELS VEÏNS



El PSOE d’Alzira exigix a la Sra. Alcaldessa la immediata retirada dels dàtils que cauen de les palmeres perquè propicien caigudes als veïns de la ciutat.
La portaveu dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, es veu en l’obligació de fer públic la deixadesa de la Sra. Bastidas i del Partit Popular, “per no donar-se compte del que està ocorrent a la ciutat”.
Segons Aguilar als voltants de la plaça del Reyno, els dàtils de les palmeres cauen i ningú els arreplega. Segons explica la portaveu socialista, ahir es van esvarar dos ciutadanes de considerable edat, que han sol·licitat al Partit Socialista que denuncie aquesta falta d’atenció.
Aguilar recorda que a l’Ajuntament d’Alzira, les denúncies per responsabilitat patrimonial són abundants. Durant l’any 2011 els alzirenys van presentar moltes denúncies per caigudes a causa de trapes en mal estat, caiguda d’arbres, caiguda de branques de palmera en els vehicles, “segons pareix aquestes denúncies no signifiquen res per a la Sra. Bastidas, perquè no fa ni cas”.
La dirigent socialista considera que una ciutat com Alzira, capital de la Ribera Alta, ha de cuidar els detalls, especialment aquelles xicotetes coses que si no estan bé incomoden al visitant.
Aguilar manifesta que és molt difícil d’entendre que la Sra. Alcaldessa consenta que les taronges que estan en els arbres de l’Avinguda Sants Patrons i uns altres carrers no s’arrepleguen com  s’ha fet sempre i enguany caiguen i produïsquen brutícia, olors i mala imatge, el mateix que els dàtils.
La responsable socialista presentarà una proposta en l’Ajuntament perquè s’establisquen les mesures que siguen necessàries i que la  ciutat done una imatge que els alzirenys es mereixen. I per a això és necessari que l’Alcaldessa i el seu govern s’esforcen a complir millor la seua comesa. Els alzirenys ho mereixen, especialment pel que paguen amb els seus impostos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada