diumenge, 3 de març del 2013

AIGÜES DE SUECA ADVERTIX A L´ELM DEL PERELLÓ QUE DESTINE EL PLA PROVINCIAL D'OBRES I SERVEIS DE LA DIPUTACIÓ A MANTINDRE O SUBSTITUIR EL COL·LECTOR. L’AJUNTAMENT DEL PERELLÓ AFIRMA QUE ESTA COMPETÈNCIA ÉS D’AIGÜES DE SUECA


Dimecres passat 27 de Febrer, es va celebrar reunió del Consell d'Administració de l'Entitat Publica Empresarial AIGÜES I SANEJAMENT DE SUECA, presidida per l'Alcalde Salvador Campillo, sent la Regidora ponent Pilar Moncho. Un dels punts de l'orde dia, era aprovar els pressupostos per a l'exercici 2013.
Segons l'Ajunrament del Perelló, en el capítol d'inversions crida l'atenció la partida de 28.304,00 EUR, destinada a la instal·lació de dutxes en tot el litoral de Sueca, menys en El Perelló ja que ja disposa des de fa anys d'este servici i que sempre ha sigut costejat amb els fons de l'ELM de El Perelló, entre altres per que els Estatuts d'Aigües de Sueca no consta que l'objecte d'esta Entitat basant-se en les seues competències, siga la instal·lació de dutxes en la platja, ja que sense cap dubte açò és competència de la Regidoria de Platges i Servicis Municipals.
Fonts de l´Ajuntament del Perelló expliquen que en des d'Aigües de Sueca, s'ha advertit a l'ELM de El Perelló, en diverses ocasions, que destine el Pla Provincial d'Obres i Servicis de la Diputació a mantindre o substituir el col·lector d'uns quants carrers de la població, quan açò sí que és obligació i competència d'Aigües de Sueca, ja que en els Estatuts del Consell d'Aigües així consta i així es destina una part del rebut de consum d'aigua. Davant d'avaries, a vegades s'han hagut de realitzar pedaços per falta de pressupost. Ara Aigües pot destinar pressupost a infraestructures de platja ometent obligacions en el cicle integral de l'aigua com a col·lectors o xarxa de clavegueram.
Desde l´Ajuntament del Perelló lamenten que Aigües i Sanejament de Sueca no destinarà ni un cèntim d´euro a reparar o mantindre infraestructures en El Perelló, en canvi s'invertiran 171.909'51 euros en Sueca





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada