dijous, 7 de febrer del 2013

UN 28% MÉS DELS ESTABLIMENTS COMERCIALS D’ALGEMESÍ PARTICIPARÀN EN ESTA EDICIÓ DE LA FIRA OUTLET


L’acte d’inauguració de la fira està previst per al dissabte 9 de febrer, a les 10 hores, en la plaça Major.

Activitats paral·leles complementaran els atractius d’esta fira comercial

La plaça Major d’Algemesí acull este cap de setmana la quarta edició de la fira Outlet Algemesí els dies 9 i 10 de febrer de 2013 i ho fa amb un 28% més de participació respecte a l’any anterior.
I és que en esta quarta edició participaran 32 comerços de la localitat, un 28% més dels que van participar en 2012. A més, la inauguració de la fira està prevista per al dissabte 9 de febrer, a les 10 hores, en la plaça Major i comptarà amb l’assistència de l’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, la regidor de Comerç, Amparo Lluch i la Presidenta d’ACSA, Amparo Ribes.

Activitats complementàries

Una de les novetats d’enguany seran les nombroses activitats complementàries a la multitud de rebaixes atractives que ja per si mateix oferixen els propis estands i que ampliaran el delit del públic assistent en un recinte firal ubicat en ple centre de la ciutat i amb facilitat d’accés.
D’esta manera, el dissabte 9 de febrer, a les 12 hores, es durà a terme coreografies basades en el conegut Bollywood perquè els visitants es traslladen amb la seua música i balls a este conegut lloc. Una hora més tard, a les 13 hores, es realitzarà en l’escenari de la Plaça Major una demostració de Bodi Combat; ambdós actuacions a càrrec de Brakesport.
Eixe mateix dia, a la vesprada, a partir de les 17.30 hores, el gimnàs En Forma de Toñi Casas realitzarà un flashmob de danses i percussió africana, per a la qual cosa s’invita a tots aquells que vullguen participar en el mateix a què assistisquen a l’hora establida en la pròpia plaça Major per a realitzar la gravació del mateix.
Ja l’endemà, el diumenge 10 de febrer, a les 13 hores, es durà a terme l’animació teatral “Salvem la flor”, a càrrec de la companyia Disparatario-l’Espai.
La fira Outlet Algemesí és una nova iniciativa de l’ajuntament d’Algemesí, a través de la regidoria de Comerç i amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Algemesí (ACSA) per a ajudar a l’impuls i desenvolupament del comerç local.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada