dilluns, 18 de febrer de 2013

SUECA DÓNA LA BENVINGUDA OFICIAL A LES FALLES 2013
 La renovada plaça de l’Ajuntament va congregar centenars de fallers i falleres que van acudir puntuals a la cita amb un dels actes més emocionants i esperats del calendari faller, la Crida. A les 20 hores, van fer la seua aparició en el balcó de l’edifici consistorial la Fallera Major de Sueca, Esther Adroguer; la seua cort d’honor; l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; el president de la Junta Local Fallera, Vicent Iborra, i la resta de membres de la Junta; i les falleres majors i presidents de totes les comissions de Sueca, el Perelló i el Mareny.
En primer lloc, va prendre la paraula el president de la Junta Local Fallera, Vicent Iborra, que va afirmar que “per fi donarem la benvinguda, gaudirem d’allò que estem esperant des de fa un any, allò pel que hem lluitat i ens hem sacrificat durant tot este temps”. Iborra va desitjar que l’alegria d’esta festa es contagie a tot el món, especialment en les circumstàncies actuals, i va apel·lar a la tolerància i el respecte per part de tots per a disfrutar de la festa, abans de finalitzar el seu discurs donant-li la benvinguda a “la millor festa del món”. El regidor de Festes, Dimas Vázquez, per la seua banda, va afirmar que “participar en actes d’esta gran família fallera t’ompli de satisfacció, sobretot perquè veus tanta gent implicada en esta festa tan nostra. Sueca hui ha demostrat, una vegada més, que és eminentment fallera, i des de l’Ajuntament saben que compten amb tot el nostre suport” .

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va afirmar que “com a faller, és un honor participar en este acte tan important de la Crida. En Sueca, comptem amb un col·lectiu faller molt nombrós però és que, a més, esta festa suposa també molts llocs de treball”. Finalment, va mostrar la seua satisfacció per l’alegria de tot el col·lectiu faller, i especialment, de la fallera major de Sueca “una jove que es mereix tot el que està vivint perquè ens contagia a tots la seua gran il·lusió i entusiasme per la festa fallera”.
Finalment, va intervindre la Fallera Major de Sueca, Esther Adroguer, qui va afirmar “és tan gran el sentiment d’haver de donar l’eixida a les festes josefines, el saber que tot el poble espera l’última frase d’este discurs per a poder dir que 'ja estem en Falles', que el cor em batega a una velocitat frenètica”. Després de mostrar el seu agraïment a la seua comissió, l’Avinguda d’Espanya, a la Junta Local Fallera, i a la seua cort d’honor, va voler dedicar també unes paraules molt emotives a la seua família i, en especial, a la seua germana, membre també de la seua cort d’honor. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada