dimarts, 12 de febrer del 2013

PROFESSORS I ESTUDIANTS DE GRÈCIA, TURQUIA, POLÒNIA, ITÀLIA I LITUÀNIA PARTICIPEN EN UN PROGRAMA EUROPEU SOBRE CULTURA POPULAR AMB ESTUDIANTS DEL COL·LEGI MARÍA AUXILIADORA D’ALGEMESÍ


Participants del projecte Comènius de diversos països europeus es reunixen aquests dies a Algemesí per a treballar en una idea multidisciplinària que estudia la música popular i la cultura. El programa Of Folk music & men (De música popular i hòmens) busca donar veu als sentiments a través de la música, ja que, amb això, les persones donen veu als seus sentiments i fan perdurar la història de la gent comuna, del poble.
En concret, és el col·legi María Auxiliadora d’Algemesí qui participa en aquest projecte junt amb 33 professors i alumnes de Trabzon (Turquia), Agrinio (Grècia), Bialystok (Polònia), Palazzolo Acreide (Itàlia) i Silute (Lituània).
El grup europeu de treball té previst visitar hui, dimarts 12 de febrer, el Museu Valencià de la Festa i la Cooperativa Agrícola d’Algemesí, Copal. El dimecres 13 de febrer, a les 11.30 hores, tindrà lloc una recepció oficial en el saló Noble de l’Ajuntament d’Algemesí. Allí, l’Alcalde del municipi, Vicent Ramón García Mont, i la regidor d’Educació, Beatriz Díaz Morcillo, els saludaran i els donaran la benvinguda al municipi.
L’objectiu d’esta trobada és aprendre i explorar la història i cultura a través de la música popular en un projecte que també promou el diàleg intercultural, així com l’interés per la comunicació en llengües estrangeres. La intenció del projecte passa també per animar als alumnes a respectar i conservar l’herència històrica, cultural i els seus valors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada