dimarts, 12 de febrer de 2013

EL DELEGAT DEL CONSELL VISITA DEMÀ DIMECRES ANTELLA


L'alcalde demanarà la col·laboració del Govern Valencià en la gestió i protecció del paratge natural de l'Assut i en la redacció d'un nou PGOU.

El delegat del Consell a la província de València, Rafael Soler, celebrarà una reunió de treball el proper dimecres, dia 13 de febrer, amb l'alcalde d'Antella, Gustavo Montagudo (GdA), a l'edifici consistorial d'aquesta localitat per tal d'abordar els assumptes i temes pendents que hi ha entre la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament d'Antella. Segons ha anunciat el cap del Govern Municipal d'Antella (format per GDA i PSPV), en la reunió sol·licitarà al delegat del Consell la col·laboració de la Generalitat per tal de protegir i establir fórmules adequades per a la gestió conjunta del paratge natural i paisatgístic de l'Assut d'Antella, així com per a l'elaboració d'un nou Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU), entre d'altres.
Pel que fa el primer punt, Montagudo ha manifestat que actualment els tècnics municipals treballen en l'elaboració del document de referència per a la protecció i gestió compartida de l'Assut, després que tècnics de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CH) visitaren la passada setmana el paratge natural i hidràulic on naix la Sèquia Reial del Xúquer. Quan estiga a punt la memòria, es remetrà a la Conselleria de Medi Ambient i la de Governació, així com a la CHJ per a la seua aprovació. "Es tracta de buscar una fórmula jurídica vàlida perquè la gestió del paratge la puga fer l'Ajuntament. No pel que fa a la seua explotació, sinó per al seu manteniment i protecció" davant el problemes de massificació que pateix en els mesos d'estiu, ha explicat el primer edil d'Antella.
El delegat del Consell Rafael Soler, actual alcalde de la Pobla Llarga, és l'executor de la política del Consell en la província de València que s'encarrega, entre d'altres, d'actuar com a òrgan de comunicació, col·laboració i cooperació amb les administracions locals, i té la facultat de proposar al Consell inversions públiques a les comarques valencianes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada