dijous, 7 de febrer del 2013

L´ALCALDE DE EL PERELLO, JOSE MIGUEL FOS ALBEROLA ARREPLEGA EN FITUR EL CERTIFICAT “Q QUALITAT TURÍSTICA” DE LA PLATJA DEL PERELLÓ


 L'acte va ser presidit per la Secretària d'Estat de Turisme, Sra. Isabel Borrego, juntament amb el President de l'ICTE, D. Miguel Mirones, i altres autoritats tant nacionals, com autonòmiques i locals."
L'Entrega anual de Certificacions es va celebrar divendres passat, 1 de febrer, en FITUR, en la sala N-103 del Centre de Convencions Nord d'IFEMA.
Any rere any, este acte té com a objectiu reconéixer l'esforç de tots els que aposten per la qualitat en les empreses turístiques del nostre país. En l'acte es van fer entrega dels 630 diplomes corresponents a les 163 entitats turístiques que s'han certificat per primera vegada i les 467 restants que han renovat el segell de Qualitat “Q” al llarg de 2012.
L'Alcalde de El Perelló D. J. Miguel Fos Alberola va arreplegar el certificat “Q Qualitat turística” de la Platja de El Perelló, acompanyat pel regidor de turisme i promoció econòmica D. Juan Botella Iglesias.
Cal recordar que la platja de El Perelló va obtindre al setembre de 2009 el certificat “Q Qualitat turística” basat en la norma UNE-187001, durant els anys 2010 i 2011 en les auditories de seguiment realitzades per l'ICTE la platja de El Perelló va mantindre la certificació, i al juliol de 2012 va passar sense cap problema l'auditoria de renovació.
A més del distintiu “Q Qualitat turística UNE-187001” la platja de El Perelló compta també amb el sistema de qualitat mediambiental ISO-14001, sent en l'actualitat esta platja gestionada per l'Ajuntament de El Perelló, la “UNICA” platja de tot el terme municipal de Sueca amb algun “SISTEMA DE QUALITAT CERTIFICAT”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada