dimecres, 20 de febrer del 2013

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA DECLARA QUE LA XARXA DE DISTRIBUCIÓ D’AIGUA ALZIRA-1 NO ÉS APTA PER A CONSUM HUMÀ A CAUSA DE L’APARICIÓ RESIDUS DE PRODUCTES FITOSANITARIS


Esta xarxa de distribució abastix la major part del nucli urbà de la ciutat

L’Ajuntament d’Alzira informa que a causa de l’aparició de residus de productes fitosanitaris en la xarxa de distribució d’aigua de consum humà Alzira 1-, que abastix la major part del nucli urbà de la Ciutat, ha sigut dictada Resolució per la Direcció de Salut Pública ( Departamentde la Ribera ) per la qual es declara l’aigua de la indicada xarxa de distribució com a AIGUA NO APTA PER AL SEU CONSUM com beguda i o/cuinat d’aliments, però pot  ser utilitzada per a qualsevol altre ús domèstic, fins a nova orde.
En l’aigua del pou de la Barraca d’Aigües Vives no s’ha detectat cap residu, per la qual cosa pot ser utilitzada per a consum humà, tant per a beure com per a cuinar.
Així mateix, es fa públic que per l’Ajuntament s’estan adoptant les mesures correctores tendents a solucionar esta situació, per la qual cosa tan prompte com queden esmenades tals deficiències serà oportunament publicat.
Com a marca el protocol, l’Ajuntament d’Alzira des de les 8 del matí està donant-li la màxima difusió.
L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha destacat que “L’Ajuntament d’Alzira actua segons marca el protocol en estos casos, ja que, abans que res, està la prevenció i la seguretat de la ciutadania. El percentatge de residus que té l’aigua és el mínim i s’estan adoptant les mesures correctores per a solucionar-ho en breu”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada