dimecres, 20 de febrer del 2013

EL PSOE D’ALZIRA PROPOSA A l’AJUNTAMENT QUE SOL·LICITE A LA CONSELLERIA D’INFRAESTRUCTURES LA REHABILITACIÓ DE LES VIVENDES BUIDES DE L’IVVSA I ES DESTINEN A DESNONATS D´ALZIRA



La portaveu dels socialistes d´Alzira, Isabel Aguilar, considera que és necessari que s’establisca un conveni amb l’IVVSA per a atendre les necessitats de les famílies que hagen perdut la seua vivenda habitual com a conseqüència del desdonament hipotecari o altres causes excepcionals.
Segons Aguilar, a Alzira hi ha moltes vivendes desocupades que són propietat de la Generalitat Valenciana i que estan sense rehabilitar per la desídia del Govern de Fabra, amb el consentiment de l’Alcaldessa d’Alzira.
Aguilar manifesta que en la nostra ciutat, l’any 2012, van ser desnonats més de 124 famílies i hui moltes d’elles no tenen una vivenda on poder refer la seua vida, ja que moltes estan allotjades en les cases dels seus familiars.
La responsable socialista afirma que en altres ajuntaments s’estan realitzant convenis amb esta empresa pública perquè els pisos que es posen a disposició de les famílies necessitades. l’Institut Valencià de la Vivenda disposa de moltes vivendes que en estos moments estan buides i que es poden destinar a este fi.
Segons Aguilar tant l’administració autonòmica com la local, en el marc de les seues responsabilitats, deuen en este moment mobilitzar-se i unir esforços per a pal·liar un dels efectes més preocupants de la crisi econòmica, que és el de les famílies que es veuen abocades a la pèrdua de la seua vivenda habitual.
Aguilar ha anunciat que el grup municipal socialista presentarà una proposta en el pròxim ple perquè l’Ajuntament medie amb l’Institut Valencià de la Vivenda (IVVSA) dependent de la Generalitat Valenciana i poder oferir, a famílies sense casa o en situacions d’emergència, els pisos que té buits dels edificis situats en el carrer Sueca i en la Plaça de la Ribera.
La dirigent socialista explica que respecte a les famílies a qui haurien de destinar-se, ha de primar el criteri dels tècnics de Servicis Socials, una vegada estudiat cada cas, encara que és important oferir-los a famílies que han patit desnonaments, entre altres casos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada