divendres, 8 de febrer del 2013

LA UGT DE LA RIBERA BAIXA, LA SAFOR I LA VALL D’ALBAIDA HA CELEBRAT HUI A GANDIA EL SEU CONGRÉS EXTRAORDINARI


La Unió Comarcal d´ UGT de la Ribera Baixa, la Safor i La Vall d’Albaida ha celebrat hui a Gandia el seu congrés extraordinari per a triar els delegats i delegades que representaran a esta estructura territorial del sindicat en el congrés extraordinari d’UGT-PV que se celebrarà el 20 de febrer i en el congrés ordinari que tindrà lloc el 9 i 10 de maig.
L’única candidatura presentada de sis delegats per a assistir al congrés extraordinari d’UGT-PV, que triarà al seu torn als delegats que assistiran al congrés confederal d ´UGT, ha obtingut el respatler del 84,21 %. La candidatura de 12 delegats que assistiran al congrés ordinari ha obtingut el 89.47 %.
Raúl Roselló, secretari general comarcal i que encapçalava les dos llistes, ha manifestat en la seua intervenció de clausura del congrés que els delegats i delegades triats tenen la gran responsabilitat d’aportar noves idees per a defendre millor el que alguns volen esborrar per sempre amb l’excusa de la crisi: ocupació amb drets, servicis públics i Estat de Benestar.
En este sentit, Roselló s’ha mostrat convençut de que els congressos sabran dotar la UGT de la millor estructura sindical per a adaptar-se a les realitats provocades per la situació del mercat laboral, per la negació per a moltes persones d’una ocupació o per les conseqüències nefastes de la reforma laboral i els retalls socials.
Roselló ha conclòs que si afinem bé en els congressos cada vegada hi haurà més treballadors conscients de la necessitat d’implicar-se personalment i formar part de organitzacions sindicals tan sòlides com la UGT perquè ja han vist molt clar que després de cada desqualificació a la labor del sindicat algú els ha robat un dret amb nocturnitat i traïdoria.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada