dimecres, 6 de febrer del 2013

LA POLICIA LOCAL D’ALZIRA INTERVÉ 50 COMPTADORS PRESUMPTAMENT SOSTRETS DE LES INSTAL·LACIONS DE REG PER GOTEIG



Agents de la Policia Local d’Alzira van acudir a una crida d’auxili realitzada a través del 112-emergencias, a la partida de Tora d’esta localitat, per unes suposades amenaces de mort.
Una vegada en el lloc dels fets, els agents van identificar tres persones de nacionalitat romanesa, el presumpte agressor, home , i les víctimes, dos dones,  una d’elles menor d’edat.
Després de constatar els fets, els agents van detindre l'home per unes presumptes amenaces greus. En eixe moment, el detingut els va assenyalar un sac que es trobava en la dparcel·la. La patrulla va comprovar que en el seu interior es trobaven, aproximadament, 50 comptadors utilitzats per al reg per goteig, així com claus de pas i altres carcasses de plàstic.
Tots els objectes són, presumiblement, procedents de la sostracció a què han sigut sotmeses les instal·lacions de reg per goteig de la zona.
Tant el detingut com els objectes confiscats van ser traslladats i posats a disposició de la Brigada Local de Policia Judicial de la Comissaria del Cos Nacional de Policia per al corresponent esclariment dels fets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada