dimecres, 6 de febrer del 2013

COMPROMÍS PER ALZIRA RECLAMA MÉS SEGURETAT AL VOLTANT DE LA ZONA D´OCI DEL CARRER GANDÍA


El passat dissabte hi hagué un atropellament d’uns joves a la rotonda de la intersecció del Carrer Gandia amb l’Avinguda Vicente Vidal. No és la primera notícia  que hi ha hagut sobre vehicles que, per excés de velocitat, han envaït la vorera.
L'agrupació Local de Compromís per Alzira reclama a l’equip de govern que es pose a treballar per tal de millorar la seguretat vial de la zona, per això, ha presentat un escrit dirigit a l’Alcaldessa i al regidor de Policia Local per tal que els tècnics dels departaments municipals competents es posen a treballar per a posar les mesures més oportunes per tal de reduïr la velocitat dels vehicles a l’avinguda Vicente Vidal i el carrer Gandía i, sobretot, a la rotonda esmentada.
Així mateix Compromís per Alzira reclama a l’Ajuntament que els tècnics es posen a treballar per vore les millors mesures per a garantir la seguretat en les voreres del carrer Gandía i l’Avinguda Vicente Vidal on estan els locals d’oci perquè, en cas que un vehicle envaisca aquestes voreres, minimitzen els danys personals.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada