dilluns, 11 de febrer de 2013

LA FALLA LA TORRE D'ALMUSSAFES EXALTA LES SEUES FALLERES MAJORS


 La comissió fallera La Torre d'Almussafes es va vestir de gala, el passat cap de setmana, per a presentar oficialment a les seues màximes representants per a les Festes del 2013, Nathalie Hortal Ares i Sara Requena Fontestad, que van estar acompanyades en tot moment per les seues respectives comissions.
La sala d'actes del Centre Cultural va acollir sengles actes d'exaltació, en els quals el president de l'entitat, Federico García Coloma, i el president infantil del present exercici faller, Arnau Úbeda Hortal, van acompanyar les falleres majors. En aquesta ocasió es dóna la coincidència que el president infantil és el fill de la Fallera Major, per la qual cosa les emocions van aflorar en major grau durant les dos jornades de celebració.
Espectacles musicals i teatrals van posar el passador d'or a ambdós gales. De fet, durant la vetlada del dissabte, les mítiques cançons de Grease van inundar la sala d'actes i, ahir diumenge, els pallassos de la tele i alguns grups infantils d'antany, com el colorit Parxís, van entonar alguns dels temes que els van catapultar a la fama, en un xicotet espectacle recopilatori.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada