diumenge, 17 de febrer de 2013

LA COALICIÓ COMPROMÍS ES CONSTITUEIX A ALGINET AMB EL SUPORT DE JOAN RIBÓCompromís continua amb el seu procés d’implantació a tota la comarca de la Ribera Alta amb la constitució de l'executiva del col·lectiu local d’Alginet. La nova executiva, aprovada per unanimitat, ha destacat que és el “moment de donar la batalla a la política local, apropar-nos a la gent de casa i solucionar-los els problemes, i així aconseguirem guanyar la batalla al País Valencià”, en paraules de l’actual alcalde d’Alginet de Compromís, Jesús Boluda.
A l’acte va participar el regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament de València Joan Ribó, qui va voler mostrar-los el seu suport en el procés i va voler fer destacar que a Compromís “no venim a fer política per fer negocis, volem millorar les condicions de vida de la gent al nostre poble, i a la gent del País Valencià”.
El col·lectiu local també va comptar amb el suport del Secretari d`Organització de Compromís per la Ribera Alta, Rafa Oliver, i el portaveu de Compromís a la Ribera Alta Diego Gomez. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada