diumenge, 17 de febrer del 2013

ANTELLA ACULL LA IX TROBADA D'ESCRIPTORS I ESCRIPTORES DE LA RIBERA


Prop de mig centenar d'escriptors i escriptores de la comarca de la Ribera s'han reunit aquest dissabte al municipi d'Antella per debatre sobre l'estat de l'escriptura a la comarca i visitar els moments més emblemàtics d'aquesta localitat turística riberenca.
L'alcalde d'Antella, Gustavo Montagudo, ha estat l'encarregat d'inaugurar aquesta "IX Trobada d'Escriptors i Escriptores de la Ribera", en un acte celebrat a la sala d'actes del consistori d'aquest municipi, on des del passat dimarts i fins dilluns s'exhibeix una exposició itinerant al voltant de la vida i obra del poeta i escriptor Vicent Andrés Estellés. En el seu discurs inaugural, Montagudo ha subratllat que "tot i les retallades i el difícil moment que travessen les lletres i cultura valencianes, l'actual Equip de Govern d'Antella seguirà donant suport a les manifestacions i esdeveniments artístics i literaris amb la finalitat d'estimular la tasca creativa" dels artistes riberencs.
Després de la inauguració, els 45 escriptors i escriptores reunits a Antella han tingut l'oportunitat de visitar, en grups de deu, la torre àrab d'Antella -en el projecte de restauració treballen actualment els tècnics municipals-, l'església parroquial, l'Assut i la Casa del Rei, seu de la comunitat de regants de la Séquia Reial del Xúquer. Posteriorment i durant el dinar celebrat al Centre de Turisme Rural l'Assut, s'ha desenvolupat la trobada pròpiament dita on els escriptors/es participants han debatut entorn a l'estat actual de les lletres a les comarques de la Ribera Alta i Baixa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada