divendres, 22 de febrer del 2013

EL RC ALZIRA POSA EN JOC EL LIDERATGE


El camp de rugbi d’El Vergeret de la capital de La Valldigna, serà l’escenari on diumenge que ve a les 12 h, el RC Alzira es jugue el lideratge, precisament davant del Tavernes que ocupa la segona plaça de la classificació.
En l’equador de la fase de descens/ascens, l’Alzira i el Tavernes tornen a veure’s les cares, en la primera volta, els de Tomás Pardo es van imposar 22-10, sent este l’únic partit que han perdut els de La Valldigna.
Ambdós conjunts han perdut una de les cinc trobades disputades fins a la data, guanyant els restants, no obstant això l’Alzira lidera la taula amb un punt més, gràcies a un punt de "bonus defensiu", obtingut per la derrota davant del Tecnidex 23-17.
Cal destacar que el Tavernes, ha obtingut una de les seues victòries gràcies a la incompareixença del Dénia al partit que enfrontava a ambdós equips.
D’altra banda, este cap de setmana, alguns jugadors alzirenys, atenen els seus compromisos amb la Selecció Espanyola, Lionel Pardo juga davant de Romania este dissabte a Gijón, en partit que correspon a la Copa de Nacions. Mentrestant, el jove Aitor Tribaldos, ha sigut convocat per la Selecció Nacional Sub-16

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada