divendres, 8 de febrer de 2013

EL PSPV-PSOE DE LA POBLA LLARGA EXIGIX LA GRAVACIÓ DELS PLENARIS


El Grup Municipal Socialista de La Pobla Llarga denuncia que l’Ajuntament ha deixat de gravar els plenaris perquè “l’aparell és antic i en cap lloc venen cintes” magnètiques. Malgrat tot, l’alcalde, Rafael Soler, continua presumint de la seua “transparència”.
La petició es produïx després que en el darrer plenari extraordinari, celebrat esta setmana, el Grup Municipal Socialista va tractar de modificar una qüestió referent a l’acta del plenari anterior (ple ordinari del 27 de desembre de 2012). Els socialistes consideraven que l’acta no reflectia exactament les paraules de Soler sobre la creació de la nova plaça de cap de la Policia Local.
La portaveu socialista, Neus Garrigues, va demanar que es revisaren les gravacions, i aleshores es va destapar el fet que no s’estaven enregistrant els plenaris, fet que desconeixia l’oposició. “L’Ajuntament diu que l’aparell de gravació és de cinta magnètica i que ja no es poden comprar este tipus de cintes enlloc, de manera que han deixat de gravar els plenaris. És una excusa molt roïna, perquè hui en dia es venen gravadores digitals per uns cent euros”, diu Neus Garrigues.
El Grup Municipal Socialista desconeix des de quant han deixat de gravar-se els plenaris. “Quina força tenim els regidors perquè conste en acta allò que estem segurs que es va dir?”, es lamenta la portaveu socialista. Els socialistes de La Pobla lamenten novament l’opacitat de Rafael Soler en la gestió al front de l’Ajuntament. “No sols no es publiciten els plenaris, sinó que tampoc s’estan gravant. Als socialistes ens preocupa que tot açò forme part d’una maniobra per ocultar a la ciutadania les decisions municipals”, denuncia Neus Garrigues.
Mitjançant la instància presentada este matí, els Grup Municipal Socialista ha comunicat a l’Ajuntament que adoptarà les mesures que considere oportunes fins que no es garantisca la gravació dels plenaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada