dissabte, 9 de febrer del 2013

EL PSOE D’ALZIRA DENÚNCIA QUE L’ALCALDESSA NO FA RES PER A AJUDAR ALS DESNONATS



 La secretària general dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, considera que la Sra. Bastidas no mou ni un sol dit a defendre als alzirenys que són i han sigut desnonats.
Segons Aguilar en el ple del mes de desembre del 2012 des del grup socialista li preguntem a l’Alcaldessa d’Alzira que la Diputació de València firmaria un conveni amb el col·legi d’advocats i muntaria oficines per a assessorar als afectats pels desnonaments en catorze municipis de la província de València. No figurant el municipi d’Alzira entre els que prestaran este servici.
Aguilar recorda que la resposta del partit popular a la nostra pregunta va ser que ho anaven mirar, que l’Alcaldessa faria els tràmits necessaris perquè s’incloguera la nostra ciutat en eixe conveni. La realitat és que en el conveni firmat els alzirenys que estiguen afectats no tindran eixa cobertura jurídica gratuïta.
La dirigent socialista explica que en el ple de la Diputació de València del mes de gener es va aprovar el conveni amb el col·legi d’advocats per a assessorar als afectats pels desnonaments i en eixe conveni seguix sense estar Alzira.
La responsable socialista manifesta que amb més de 570 desnonats pels jutjats d’Alzira durant l’any 2012 ha de ser motiu suficient perquè la Sra. Alcaldessa treballe més pels seus veïns. Nosaltres considerem que és urgent i no pot passar ni un dia més perquè Alzira estiga inclosa en el conveni que fa possible que l’assessorament als ciutadans d’Alzira que patisquen un desdonament siga gratuït.
Aguilar proposarà en el pròxim ple que l’Alcaldessa es reunisca amb el president de la Diputació de València i li sol·licite de forma urgent la inclusió de la nostra ciutat en el conveni amb el col·legi d’advocats. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada