dimarts, 19 de febrer del 2013

EL PSPV DE LA RIBERA ALTA ASSESSORA ALS PENSIONISTES PER A SOL·LICITAR AL GOVERN DE RAJOY QUE NO ELS LLEVE LA PAGA DE REVALORACIÓ



Fernando Pascual
 El secretari d’organització dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, informa que el PSPV presentarà mocions en els 35 ajuntaments de la nostra comarca en defensa de les persones majors, un dels col·lectius més maltractats pel Govern de Rajoy.
Pascual afirma que El Govern de Rajoy ha retallat les pensions, ha paralitzat la Llei de Dependència, ha pujat els impostos de manera generalitzada i ha imposat el copago farmacèutic, el medicamentàs i el pagament per servicis sanitaris que abans es finançaven amb fons públics, com les pròtesis o el transport sanitari no urgent.
Segons Pascual la no revaloració de les pensions suposarà una pèrdua mitjana de 464 euros per pensionista, la qual cosa va qualificar de colp a l’economia familiar dels més dèbils.
El responsable socialista va indicar que el PSPV des de la Ribera Alta està exigint per això al Govern del Partit Popular que deixe d’asfixiar a les persones majors i que no els condemne a una situació d’extrema pobresa i dificultat.
En la Ribera Alta hi ha més de 52.000 pensionistes, dels que la gran majoria perceben la quantia mínima.
Pascual considera que ara més que mai les persones majors i els pensionistes necessiten del suport dels Governs, ja que en un moment de crisi és immoral donar-los l’esquena i ficar-los la mà en la butxaca, com està fent El Govern de Rajoy.
El dirigent socialista explica que la presentació d’esta moció en tots els Ajuntaments de la nostra comarca s’inclou dins d’una campanya posada en marxa pels socialistes i que s’està desenvolupant en la Ribera Alta, en la que estan explicant perquè és inconstitucional que no es revaloren les pensions i que per això s’ha de presentar la reclamació individual davant de l’INSS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada