dissabte, 2 de febrer del 2013

EL COMITÉ COMARCAL DEL PSPV DE LA RIBERA ALTA SOL·LICITA LA DIMISSIÓ DE MARIANO RAJOY I DE TOTS ELS CÀRRECS ORGÀNICS DEL PARTIT POPULAR QUE FIGUREN EN LA PRESUMPTA TRESORERIA B.

Els socialistes de la Ribera Alta han celebrat el seu comité comarcal en la Pobla llarga i han aprovat resolucions perquè siguen transformades en propostes en tots els Ajuntaments de la comarca.
En el Comité Comarcal dels socialistes s’ha aprovat reprovar al ministre de Justícia Sr. D. Alberto Ruiz Gallardón, per la indignació que produïxen els arguments que va donar en la seua compareixença en el congrés de Diputats i sol·licitar al Govern d'Espanya que revoque de manera immediata l'Acord del Consell de ministres pel qual es va indultar el conductor homicida.
Els socialsites de la Ribera Alta han aprofitat el seu comité per a demanar al Govern de la Generalitat que realitze tasques de control de l’activitat de les ETT en la contractació dels collidors. Perque la situació encara s’ha agreujat més des de l’aprovació per part del govern del Sr. Rajoy de la reforma laboral (Llei 3/2012, de 6 de juliol, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral) al reforçar les atribucions i competències d’eixes ETT, facilitant-los eixe tipus de pràctiques.
Les ETT’s existents no faciliten cap tipus de control de les entiitats professionals dels treballadors que contracten, impedint així la consolidació dels drets laborals que això podria comportar, i procedeixen a deixar de contractar a aquells que podrien entrar en eixa situació.
Tambe exigiran al Govern de la Generalitat el pagament íntegre dels deutes amb tots els ajuntaments de la Ribera Alta. A més de exigir a la Generalitat que articule els procediments legals necessaris per al reconeixement i pagament dels interessos que es generen pels préstecs sol·licitats pels ajuntaments per a fer front a les aportacions adeutades.
Per un altra banda el Comité Comarcal de la Ribera Alta creu necesari que el Consell reconega el deute contret en concepte d'ajudes per l'adquisició, lloguer i rehabilitació de vivenda i que de forma urgent efectue el seu pagament de la quantitat deguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada