divendres, 1 de febrer del 2013

ALZIRA NETEJA ELS GRAFFITIS DE LES SEUES MURALLES


 L’Ajuntament d’Alzira ha dut a terme la neteja de diferents graffitis a les Muralles del Parc d’Aràbia Saudita. Un acte vandàlic que atempta sobre el patrimoni de la Ciutat i que està considerat com a delicte.
Per a la seua neteja s’han utilitzat 25 litres d’antigrafits i 15 litres de dissolvent. Al tractar-se d’una superfície porosa i irregular, es fan més costosos els treballs de neteja ja que aquesta superfície absorbix més els productes d’esprai i de pintura plàstica. D’altra banda, el treball és complicat i delicat per tractar-se d’un monument. La neteja ha de ser respectuosa, poc agressiva i eficaç al mateix temps, per a eliminar les restes de brutícia que la degraden.
El regidor de Patrimoni, Carlos Correal, ha destacat: “Durant dos dies s’han dut a terme els treballs de neteja de les muralles, un fet que respon a un acte vandàlic i que ens porta a haver de fer un esforç econòmic important de recuperació del patrimoni. Els treballs han sigut costosos, ja que al ser una superfície porosa es fa més complicada la seua neteja. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada