dijous, 7 de febrer de 2013

ALZIRA APROVA EL PLA DE FOMENT D’OCUPACIÓ DE 2013 DIRIGIT A FAMÍLIES D’ALZIRA AMB ESPECIALS DIFICULTATS D’OCUPACIÓ


Al voltant de 25 persones es beneficiaran dún pla amb una inversió de 200.000 euros

L’Ajuntament d’Alzira ha aprovat les bases per al Pla de Foment d’Ocupació 2013 dirigit a famílies de la localitat amb especials dificultats d’ocupació. Al voltant de 25 persones se'n beneficiaran  d'una inversió de 200.000 euros.
Els impresos de sol·licitud estan disponibles en l’Agència de Desenvolupament Local IDEA (C/Ronda d’Algemesí, 4), en www.idea-alzira.com i en www.alzira.es (Portal de la Ciutadania, apartat “Ocupació i Formació”). Es poden presentar de forma telemàtica, accedint a través de www.alzira.es, seleccionant Portal de la Ciutadania, apartat “Ocupació i Formació”; o de manera presencial, acudint a l’Ajuntament i presentant en el Registre d’Entrada tota la documentació necessària. El termini per a presentar les sol·licituds és del 13 al 27 de febrer, ambdós inclosos.
Les bases per a poder participar en el programa, la documentació necessària que s’ha de presentar, així com els llocs de treball a què s’opta, es poden consultar a través de la pàgina web www.idea-alzira.com, per telèfon (96 245 51 01) o acudint in situ al departament (C/Ronda d’Algemesí, 4).
De les ocupacions disponibles que s’oferixen en el programa, es pretén donar cobertura a aquells col·lectius més afectats per la crisi en el municipi, les desocupades i els desocupats menors de 30 i majors de 45 anys, reservant com a màxim el 23% i el 37% respectivament, dels llocs de treball a cobrir per a treballadors amb este perfil.
El regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, José Luis Palacios, ha manifestat “la importància de dur a terme este tipus de Plans per a ajudar aquelles famílies que més ho necessiten. En estos temps de dificultat, cal estar al costat dels ciutadans i bona mostra d’això és este Pla que farà possible que prop de 25 persones, que se n’aniran contractant segons les necessitats municipals, treballen en l’Ajuntament d’Alzira, encara que siga de manera eventual. Continuarem treballant en pro de l’ocupació amb este tipus de plans”.
Recordem que en 2009, l’Ajuntament d’Alzira va aprovar la primera edició d’este Pla. Un Pla que té com a objectiu principal contribuir que les persones desocupades o, amb especials dificultats d’ocupació, puguen accedir a un lloc de treball eventual en l’Administració local i pal·liar amb això la dita situació.
Des de la seua posada en marxa, el Consistori hi ha invertit en el Pla de Foment d’Ocupació dirigit a famílies d’Alzira amb especials dificultats d’ocupació, prop d’1 milió d’euros.
Esta mesura s’unix a altres iniciatives locals que pretenen reforçar l’economia com són el Servici Parlem i els programes d’Ajudes Municipals coneguts com Emprén, Contracte PIE i Formaplus.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada