dijous, 31 de gener de 2013

SUECA POSA EN MARXA LA RUTA DE LA TAPA La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sueca es troba ultimant tots els detalls per a posar en marxa la Ruta de la Tapa 2013. Per a això, fa uns dies va tindre lloc una reunió informativa en la qual van participar restauradors professionals del municipi. “L’objectiu principal d’esta iniciativa és que els participants (restaurants, bars, cafereries... de Sueca) es donen a conéixer als ciutadans del municipi, i als visitants que vinguen de fora, a través d’una grandíssima, selecta i molt variada oferta de tapes. D’esta manera, es revitalitza l’economia local mitjançant una oferta nova, com és esta Ruta, la qual estem segurs comptarà amb una gran acceptació”, ha assenyalat la regidora de Turisme, Manoli Egea.
Des de la Regidoria de Turisme, està prevista la realització d’aquesta Ruta de la Tapa els dies 15 i 16 de març. Les persones interessades a gaudir de la millor cuina del municipi, gràcies a les tapes més exquisides, es desplaçaran en un trenet que els acostarà fins als diferents establiments participants.
D’altra banda, al coincidir la realització d’aquesta Ruta de la Tapa amb les festes falleres, des de la Regidoria de Festes s’està plantejant també la possibilitat d’oferir als ciutadans i visitants un altre tipus de rutes, com la que els mostrarà tots els monuments fallers que es planten en el  municipi o una visita a tots els casals de la ciutat, “amb l’objectiu d’aproximar a la gent el gran ambient faller que es viu a Sueca”, ha assenyalat el regidor, Dimas Vázquez. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada