dijous, 31 de gener del 2013

LES MILLORS RIALLES A ALMUSSAFES AMB EL CÓMIC EUGENI ALEMANY


El presentador, reporter i guionista de televisió portarà a Almussafes el seu monòleg “T'Ho dic sense acritud”

Les Clavarieses d'Almussafes 2013 inicien el seu camí oferint “T'Ho dic sense acritud”, un espectacle àcid i divertit que el televisiu còmic suecà Eugeni Alemany representarà al Centre Cultural d'Almussafes divendres que ve dia 22 de febrer.
Les entrades de la qual es posaran a la venda a partir de dilluns que ve dia 4.
Eugeni Alemany puja a l'escenari del Centre Cultural d'Almussafes amb un monòleg d'humor – escrit per ell mateix - que ens descobrirà els amagatalls que ocorren després de les càmeres de televisió.

Amb “T'ho dic sense acritud”, Eugeni compartix la seua visió àcida i divertida de la vida, contant experiències personals relacionades amb l'actualitat i el món de la televisió que faran esclatar la rialla entre els espectadors.
Les Clavarieses d'Almussafes d'enguany 2013 han apostat per aquest espectacle d'humor, 100% valencià i 100% imprevisible, el senyal d'identitat del qual és l'estil irònic, enginyós i divertit que ha fet tan popular a aquest valencià i que li ha permés treballar en les principals cadenes de televisió del país durant més d'una dècada amb gran èxit. “Caiga qui Caiga”, “Trau la llengua”, “Gormandia”, “Nos pierde la fama”, “Xq no te callas”, “A la fresca” i “Sense filtre”·son alguns dels programes que ha protagonitzat este còmic suecà.
A partir de dilluns que ve dia 4 i fins al mateix dia del monòleg es podran adquirir les entrades, per a les que s'ha establit un preu-donatiu de 5 euros, en el mateix Centre Cultural. L'horari establit per a la venda és dilluns, dimecres i divendres, de 18 a 20 hores i dimarts, d'11 a 13 hores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada