dijous, 31 de gener del 2013

L’AJUNTAMENT DE BENIFAIÓ HA ACTUAT DURANT EL MES DE GENER EN LA DESRATITZACIÓ DEL PARC VALMONTONE


L’empresa Ecotratamientos i Serveis junt amb el personal de jardineria i neteja de l’Ajuntament de Benifaió ha dut a terme des del 9 de gener diversos tractaments en la zona en un total de 15 claveguerams. L’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís ha manifestat, respecte a les últimes informacions sobre l’existència de rosegadors en la zona del Parc de Valmontone que “s’està actuant seguint els protocols de desratització legals des del mateix moment que vam ser informats d’esta problemàtica”. Així, Arcís ha fet públic hui un informe del departament de medi ambient en què es detallen les diverses actuacions i els consegüents seguiments i inspecció de control duts a terme per l’empresa Ecotratamientos i Servicis conjuntament amb el personal de jardineria i neteja del consistori.
Després de diversos controls el dia 28 es realitza una inspecció en profunditat per a detectar possibles zones de pas de rosegadors i este dia “es va tornar novament a la desratització de la zona d’una forma més intensa” destaca l’informe.
A més, des de l’empresa de desratització confirmen que personalment han portat una comunicació estreta amb el personal de jardineria i neteja de l’Ajuntament de Benifaió els que van facilitar l’accés a zones limítrofs com la caseta elèctrica en desús i un pati interior junt amb la Llar de Jubilats on també es va aplicar el tractament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada