dijous, 31 de gener del 2013

JORDI MAYOR RECLAMA AL CONSELL UN “PLA RENOVE” PER AL TURISME DE CULLERA


El Consell sols invertirà 30.000 euros en 2013 per a impulsar el sector al municipi

El portaveu municipal afirma que “en ple segle XXI no podem seguir ofertant el mateix model que als anys 70”

El portaveu municipal del Grup Socialista en l’Ajuntament de Cullera, Jordi Mayor, ha reclamat hui a la Generalitat Valenciana que “pose en marxa un pla renove específic per al turisme de la localitat, amb el qual es propicie un canvi radical en el model turístic”.
L’objectiu, ha dit Mayor, “és posar Cullera al dia en matèria de gestió i oferta turística, fer-la competitiva front a altres destinacions i convertir el turisme en el motor económic que genere ocupació i ens ajude a eixir de la crisi”.
Jordi Mayor ha afirmat que “en ple segle XXI no podem seguir ofertant el mateix model que als anys 70” i ha denunciat la “manifesta incapacitat” de l’equip de govern del PP per a dur a terme eixa necessària transformació. “Ni han fet res, ni estan fent res, ni van a fer res perquè ni saben, ni volen”, ha subratllat.
Mayor ha fet estes declaracions durant la seua visita a Fitur (Madrid), on ha tornat a abanderar la idea de convertir Cullera en el nou referent turístic de la Comunitat Valenciana. “El PSOE aposta per a una Cullera com a destinació turística de qualitat front a la Cullera de ‘Atasco en la nacional’ que representa el PP”, ha dit en al·lusió al popular film que ridiculitza el model turístic cullerenc.
Acompanyat pel secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, Mayor ha indicat que el Consell sols invertirà enguany 30.000 euros per a impulsar el sector en la localitat, el que considera “una autèntica burla” a més d’una “discriminació flagrant”.
Tanmateix, el líder socialista ha recordat que l’eliminació dels programes autonòmics d’ocupació Pamer i Encorp, amb els quals el consistori contratava personal per al manteniment de les platges, “afectarà a la qualitat de la neteja del nostre principal actiu turístic i ambiental a hores d’ara i, per tant, posa en perill la continuïtat de les banderes blaves”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada