dijous, 24 de gener del 2013

EL PSPV DE LA RIBERA ALTA EXPLICA POBLE A POBLE LA INJUSTA REVALORACIÓ DE LES PENSIONS QUE SUPOSA 426 EUROS MENYS PER ALS JUBILATS DURANT 2013

José María Ángel

 El secretari d’Organització del PSPV de la Ribera Alta, Fernando Pascual, informa que l’Executiva comarcal ha posat en marxa una campanya per a denunciar la no revaloració de les pensions i donar a conéixer les persones majors l’impacte de les mesures que El Govern de Rajoy està prenent.  
Pascual informa que s’han celebrat xarrades informatives en les localitats de Carcaixent i Sant Joanet amb la presència del Senador i Alcalde de l’Eliana José María Ángel, el que ha explicitat en estes poblacions que no se li pot llevar als pensionistes la revaloració de les pensions respecte al IPC en quasi un 2 per cent més. D’aquesta manera, va assenyalar que cada pensionista perdrà uns 426 euros enguany.
José María Ángel, considera que esta decisió és il·legal perquè contradiu una llei anterior, la Llei de la Seguretat Social, aprovada en el Pacte de Toledo en 1995. I és inconstitucional perquè cap llei desfavorable pot aplicar-se amb caràcter retroactiu.
Ángel afirma que no estem parlant que el Partit Popular incomplix el seu programa electoral i mentix a la ciudanía sobre les seues intencions sinó que comet il·legalitats i irregularitats per a seguir endavant amb la seua política d’eliminació de drets. Ángel va remarcar que a la Ribera Alta uns 21.000 pensionistes són la base econòmica de les famílies que, a més, han de suportar mesures com el copagament de medicaments o la pujada d’impostos com l’IVA, l’IRPF i la Contribució.
El dirigent socialista va incidir que aquest sector poblacional suposa un sosteniment molt important per a la nostra societat perquè gran part dels pensionistes que es veuen atacats constantment per les mesures posades en marxa pel Govern de Rajoy són els que s’estan fent càrrec dels seus fills i, fins i tot, dels seus néts.
Segons Angel no és de rebut el tracte que el Partit Popular dóna als pensionistes, en la Ribera Alta que han de suportar una pressió fiscal asfixiant, paguen els impostos locals més cars, en un any han pujat tots els impostos i s’han creat nous i, a canvi, la qual cosa tenen són més retalls i menys servicis
El Senador Socialista ha explicat en estes dos poblacions que les persones majors han d’exigir al Govern d’Espanya que respecte el Pacte de Toledo i l’actualització de les pensions, perquè eixa és una mesura il·legal. Els pensionistes han de reclamar-ho perquè tenen dret des del punt de vista legal i per ètica política.
Ángel considera que a este col·lectiu, no se li va a incrementar les pensions conforme al IPC però si se li va a incrementar impostos com l’IVA, el copago farmacèutic, el cost de les pròtesis, i també El Govern de Rajoy està tocant la dependència i la teleassistència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada