dijous, 24 de gener del 2013

ALZIRA RENOVA LA “Q” DE QUALITAT TURÍSTICA


 Alzira, en el marc del pla de qualitat de la Xarxa Tourist Info, coordinat per la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, ha sigut una de les 37 oficines d’informació turística de la Comunitat Valenciana que ha superat satisfactòriament 46 avaluacions de qualitat realitzades per auditors externs per a la implantació, renovació o seguiment de certificats de qualitat al llarg de 2012.
Alzira, arreplegarà el pròxim 1 de febrer a Madrid en la Fira Internacional del Turisme, FITUR, el certificat que acredita que ha superat amb èxit les auditories necessàries per a obtindre la prestigiosa “Q” de Qualitat Turística.
Segons els resultats de l’Enquesta de Satisfacció 2012, realitzada en les Oficines de la Xarxa durant els mesos de juliol, agost i primera quinzena de setembre, els turistes enquestats van traslladar una opinió "molt positiva" del servici. El grau de satisfacció d’expectatives del municipi visitat per l’usuari de la xarxa Tourist Info ha sigut de 9,11 punts sobre 10. La valoració mitjana de les oficines de la xarxa Tourist Info ha sigut d’excel·lent, amb una puntuació mitjana de 9,37 punts sobre 10. El grau de satisfacció d’expectatives de l’oficina visitada ha sigut de 9,53 punts sobre 10.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada