dijous, 31 de gener de 2013

ALMUSSAFES BUSCA NOUS VOLUNTARIS I APRENENTS PER AL PROGRAMA VOLUNTARIAT PEL VALENCIÀ 2013


El programa es coordina des del Departament de Valencià de l'Escola d'Adults

Les persones interessades a participar en la nova convocatòria, poden inscriure's fins mitjan de febrer

 L'Ajuntament d'Almussafes acaba d'obrir el termini d'inscripció per a participar en la tercera edició del programa de participació lingüística Voluntariat pel Valencià, impulsat per Escola Valenciana- Federació d'associacions per la Llengua en col·laboració amb la Regidoria d'Educació del consistori municipal.
Les persones interessades a formar part de la iniciativa com a voluntàries o aprenents poden formalitzar la corresponent sol·licitud al Centre Municipal de Formació de Persones Adultes d'Almussafes, seu de coordinació del programa, fins mitjan del pròxim mes de febrer.
El consistori d'Almussafes s'adherix, per tercer any consecutiu, a la innovadora iniciativa de promoció del valencià que, amb el lema “Parla'm en valencià”, posa en contacte a persones que volen aprendre la llengua amb gent disposada a dedicar part del seu temps lliure a ensenyar-la.
Tant la primera com la segona edició del programa van tindre una gran acollida en la localitat, ja que es van formar 16 i 12 parelles lingüístiques, respectivament, que van desenvolupar amb èxit la iniciativa cultural i formativa en el municipi. Els aprenents i els voluntaris que finalment entren a formar part d'aquesta nova convocatòria hauran de celebrar la desena de sessions que integren aquest programa de participació, definit pel president de la corporació com “un excel·lent vehicle d'integració i normalització de la nostra llengua”.
La presentació pública de la tercera edició del programa, la participació de la qual és gratuïta i sense límit d'edat, es durà a terme a finals de febrer, per part de l'alcalde, Albert Girona, la regidora d'Educació, Elia Alepuz, i la directora del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes, Yolanda Corella. Durant l'acte, es distribuirà el material de treball a les parelles assistents, que eixa mateixa setmana començaran a aplicar el programa, buscant per a això contextos reals i quotidians.

Almussafes va ser l'onzena població de la Ribera que va posar en funcionament l'esmentat pla lingüístic, dotat d'una gran flexibilitat i autonomia i que té com a punt de referència el centre permanent d'adults.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada