dijous, 31 de gener del 2013

ALGEMESÍ BAIXA LES TARIFES D’INSTAL·LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS


Les pistes de tenis, esquaix, minitrinquet, frontó i pàdel baixen el seu preu tant per als abonats com per a les persones que vullguen fer ús i que no disposen d’abonament.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Algemesí ha aprovat la reducció del cost de les instal·lacions esportives municipals. D’aquesta manera, les pistes de tenis, esquaix, minitrinquet i frontó, baixaran el seu preu. Fins ara els abonats pagaven 4 euros/hora pel lloguer de pista i des d’ara tan sols pagaran 3 euros/hora. Els usuaris que no disposen d’abonament per a l’ús d’aquestes instal·lacions també es beneficiaran d’una rebaixa en els preus; així doncs, pagaran 7 euros/hora pel lloguer de pista en compte de 8 euros/hora com feien fins ara.
De la mateixa manera, les pistes de pàdel també reduiran el seu preu. A partir d’ara costaran 6 euros/hora en compte de 10 euros/hora com venia sent fins a la data. El preu es fixarà per als abonats. Les persones que no disposen d’abonament per a les pistes de pàdel pagaran a partir d’ara 10 euros/hora pel lloguer de les mateixes en compte de 15 euros/hora, com venia sent habitual.
No obstant això, quan es requerisca de llum artificial en qualsevol d’aquestes instal·lacions s’abonarà un suplement de 2 euros/hora.
A causa del context de crisi econòmica hem decidit abaixar el preu de les instal·lacions esportives municipals per a facilitar als seus usuaris una major possibilitat d’utilització de les mateixes. D’aquesta manera, les nostres pistes de pàdel, tenis, esquaix, minitrinquet i frontó disposen de preus molt competitius i molt semblants als d’altres instal·lacions semblants en la comarca” explica el regidor d’Esports, Marcos Giner.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada