divendres, 21 de desembre del 2012

SUECA CELEBRA LA VI EDICIÓ DE LA CURSA NADALENCA


 Dissabte que ve, 22 de desembre, Sueca tornarà a acollir una nova edició de la Cursa Nadalenca, un esdeveniment esportiu que s’ha convertit ja en tot un referent quan arriba esta època de l’any. “Estic molt satisfeta amb l’èxit de participació que ha anat obtenint esta iniciativa any rere any. Quan vaig arribar a la Regidoria d’Esports se’m va ocórrer que seria una molt bona idea unir la pràctica de l’esport, en família o amb amics, passant una estona divertida i, al mateix temps, contribuir amb una causa solidària. Així va nàixer la Cursa Nadalenca a la qual li desitge una llarga trajectòria”, ha assenyalat Teresa Ribes, regidora d’Esports.
La VI Cursa Nadalenca, organitzada per la Penya Poc a Poc, arrancarà a les 19 hores des de la plaça de l’Ajuntament, i discorrerà pels carrers València, Figuera, Mare de Déu, la Punta, passeig de l’Estació i Sequial, fins als Porxets, on estarà situada la meta. El donatiu mínim dels participants serà d’un euro, i la quantitat recaptada es destinarà a l’Asil dels Ancians Desemparats. Les inscripcions es realitzaran el mateix dia de la carrera a l’arreplegar el dorsal.
Un any més, esport i diversió aniran de la mà en esta simpàtica prova en què els participants, de totes les edats, demostraran el seu enginy a l’hora de confeccionar les seues disfresses. Hi haurà premi per al primer home i la primera dona que completen la carrera, així com per a les millors disfresses individuals d’home, dona i xiquet, i la millor disfressa de grup. Els primers 500 inscrits en la prova tindran, a més, un obsequi.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada