dilluns, 3 de febrer del 2014

Els regatistes del Club Nàutic de Cullera Marc Jovaní i Rocío Piris reben l’homenatge per la seua trajectòria esportiva durant el 2013


LA FESTA DE LA VELA DE LA COMUNITAT VALENCIANA RENDIX HOMENATGE ALS SEUS MILLORS ESPORTISTES

Els regatistes del Club Nàutic de Cullera Marc Jovaní i Rocío Piris reben l’homenatge per la seua trajectòria esportiva durant el 2013 com a campions d’Espanya i Campions autonòmics de la classe catamarà hobie cat 16


L’equipFVCV va collir més de 50 campionats autonòmics, i més de 50 podis nacionals i internacionals

Marc Jovani i Rocío Piris, Campions d´Espanya de
la clase Catamarà Hobie Cat 16
La festa de la Vela de la FVCV va rendir homenatge als seus millors esportistes del 2013. L’acte es va celebrar en l’Edifici Vetles e Vents , en la Marina Real Joan Carles I de València amb un saló replet de públic. L’equip de Vela de la FVCV va collir en el 2013 més de 50 campionats autonòmics però també més de 50 podis nacionals i internacionals. En total van ser més de 200 els esportistes homenatjats. Durant l’esdeveniment també es va reconéixer a les empreses compromeses amb els valors de la FVCV.
Esportistes de tota la Comunitat Valenciana van rebre l’homenatge a la seua trajectòria esportiva en el 2013.
L’acteva estar presidit pel director general d’Esports, Mateo Castellá; el president de la FVCV, José Martínez; el president de la RFEV, José Angel Rodríguez; José Joaquín Más, president Associació de Clubs Nàutics de la Comunitat Valenciana; Jorge de Haro, director València Boat Show; Pablo Landecho, director general del Consorci València 2007 Marina- Real Joan Carles I; Manuel Cabrera, vicepresident primer de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana; Jose Vicente Marty, vicepresident per Castelló, de la FVCV; Rafel Xirivella, vicepresident per València de la FVCV; i Carlos Torrado, president del Comité de Competició.





Finalmente, el presidente de la FVCV José Martínez, marcó una hoja de ruta para este año 2014, en el que se mantendrán los planes estratégicos y se afronta el nuevo ejercicio con un calendario tan importante como ajustado: La Master Golden Series de clases olímpicas; la colaboración con el Valencia Boat Show y la organización del Campeonato Autonómico de Crucero, el impulso a las escuelas de Vela y la Goleta Tirant I; el desarrollo de actividades de formación y congresos; las grandes regatas del Memorial Juan Moreno, que este año contarán con el europeo de ORC de Crucero en el Trofeo SM la Reina de Valencia. El equipo de la FVCV dijo, dará lo mejor de sí en Santander 2014, y se vestirá de gala en otro gran acontecimiento, la salida de la Volvo Ocean Race, desde Alicante en el mes de octubre.


Campions autonòmics

Campions Autonòmics de Vela Lleugera: Es van entregar més de 50 trofeus autonòmics a més de 100 esportistes en 22 classes esportives.

Campions Autonòmics de Creuer: van ser premiats els barcos guanyadors, corresponents a les diferents zones del Campionat Autonòmic de Creuer, a més del guanyador per clubs, que en el 2013 va ser el RCN València.

Reconeixements resultats nacionals i internacionals

A continuació es va realitzar el reconeixement als esportistes de Vela Lleugera pels seus resultats nacionals i internacionals.

Copes d’Espanya: Durant el 2013, 15 regatistes de la FVCV van pujar al podi de les Copes d’Espanya en 9 classes (2.4mR, Làser Radial, Làser 4.7, Làser estàndard, Fórmula Surf de vela, Europa, F 18, Flying Dutchman i Raceboard).

Campionats d’Espanya: 40 regatistes van pujar al podi dels Campionats d’Espanya en 17 classes esportives (2.4mR, Fórmula Planxa de vela, Làser Radial, Làser 4.7, Làser Estàndard, Eslàlom, Raceboard, Bic Techno. Óptimist, Europa, Catamarans Intersèries, Catamarans Llarga Distància, Catamarans Hobie 16, Catamarans Classe A, Radiocontrol i Finn)

Reconeixements internacionals: 19 esportistes de la Comunitat Valenciana van puntuar entre els primers en campionats europeus i internacionals de 12 classes esportives (RS.X, Làser 4.7, Fórmula Experience, Moth, Ràdio control, Vaurien, Óptimist, Làser Estàndard, Kitesurf, Flying Dutchman, Raceboard i Equip).

Reconeixement Creuers: En la modalitat de Creuer, 14 d’ells amb més de 90 esportistes, van collir podi en campionats nacionals i internacionals. Paral·lelament també es van entregar els premis del Memorial Juan Moreno de la Comunitat Valenciana en les seues modalitats d’ORC1: Grup Clínic Dr. Luís Senís, de Luís Senís; ORC 2: Fyord, de José Luis Maldonado, del RCN València; i ORC 3: Mascarat – Zas Sailing, de José Luis Frnacés, del RCN València.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada