divendres, 21 de desembre del 2012

L'AJUNTAMENT DE SUECA ENTREGA ELS DIPLOMES ALS ALUMNES DEL TALLER D'OCUPACIÓ “CREATIVITAT”


20 persones s’han beneficiat d’aquests tallers que els han oferit formació en Jardineria i Restauració del Paisatge, i Atenció Geriàtrica

Cinc són els cursos i tallers que ja se li han concedit a l’Ajuntament de Sueca per a l’any que ve, per un import de 281.660 euros

L’aulari de la ludoteca de Sueca va acollir l’acte d’entrega de diplomes als 20 alumnes/treballadors que, durant l’últim any, han assistit al Taller d’Ocupació “Creativitat”, gràcies al qual han rebut formació en les especialitats de Jardineria-Restauració del Paisatge i Atenció Geriàtrica. A més, esta formació els ha permés realitzar pràctiques professionals en un projecte laboral a la Muntanyeta dels Sants i els ullals, així com en la Residència Sant Josep per a persones majors de Sueca i el Centre Ocupacional Municipal.
A pesar que el Taller d’Ocupació ha sigut cofinançat pel Fons Social Europeu, el Servef i l’Ajuntament de Sueca, la manca de pagaments per part de la Conselleria no ha impedit el normal desenvolupament del curs, gràcies a què l’Ajuntament de Sueca ha avançat els diners necessaris per a poder completar-lo. En estos moments, i donada la bona situació financera del consistori de Sueca, se li han concedit ja cinc nous cursos i tallers per a l’any que ve, per un import de 281.660 euros.
En l’acte de clausura i entrega de diplomes van intervindre el director del Taller, Pere Hernández; la regidora de Promoció Econòmica, Mª José Sarrió; i l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo. També van estar presents els regidors Raúl Pla i Inmaculada Ferri.
Per la seua banda, la regidora de Promoció Econòmica, Mª José Sarrió, va agrair també al SERVEF la seua contribució. “Estos programes mixtos de formació i treball es van iniciar l’any 99 i han donat molt bon resultat pel que fa a objectius obtinguts, perquè la gent aconseguix verdaderament formar-se professionalment en la seua especialitat, posar en pràctica els coneixements adquirits i, al mateix temps, cobrar un salari. Estic molt contenta perquè crec que este Taller ha sigut un èxit. Des de l’Ajuntament vam posar tot el nostre esforç perquè es poguera realitzar, dotant a este edifici de tot el mobiliari i material necessari, i crec que el resultat és molt positiu”. L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va voler també remarcar l’esforç realitzat pel SERVEF, “malgrat la situació actual, perquè es pogueren oferir estos tallers en el nostre municipi. Recorde el dia en què se’ns van concedir, per a este equip de govern va representar una satisfacció molt gran, perquè des de l’Ajuntament s’havia treballat molt dur per a aconseguir-los”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada