dijous, 13 de desembre del 2012

MARA ARANDA I SOLTAGE ACTUEN A BENIFAIÓ DINS DEL CIRCUIT DE MÚSICA VALENCIANA


El concert és gratuït i tindrà lloc el 14 de desembre, a les 22.30h, en el Centre Cultural Enric Valor

La cantant valenciana presentarà el seu nou disc, ‘El Testament', on combina cançons de l’Antiga Corona d’Aragó amb composicions pròpies

Mara Aranda i Solatge actuaran divendres que ve 14 de desembre en el Centre Cultural Enric Valor de Benifaió, dins del Circuit de Música Valenciana que ha impulsat la Valencian Músic Association (VAM!) en col·laboració amb l’Institut Valencià de la Música. L’activitat forma part també de la programació cultural que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benifaió.
Després de l’aclamat “Dèria”, un treball que va comptar amb un ampli reconeixement internacional (el disc va estar entre els 10 primers discos del llistat anual World Músic Chart Europe, i va guanyar nombrosos guardons, fent gires en festivals de tota Europa), Mara Aranda i Solatge tornen a l’escena musical amb un nou treball que porta com a títol “El testament” i que combina cançons de l’Antiga Corona d’Aragó i també algunes composicions pròpies.
Romanços, cant de batre, fandangos, boleros i cançons de bressol formen part d’este nou treball que veurà la llum pròximament i que, amb la veu de Mara Aranda i amb els arreglaments i la sonoritat de Solatge, tornen a adquirir vigència i vigor renovats.
Solatge és una formació que es compon de reputats músics que porten ja molts anys de trajectòria dins de l’àmbit de la música d’arrel. Per la seua banda, Mara Aranda és una de les creadores més inquietes i dinàmiques de l’escena musical valenciana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada