dimarts, 11 de desembre del 2012

L´AJUNTAMENT D´ALMUSSAFES DISTRIBUIRÀ GRATUÏTAMENT EL CALENDARI MUNICIPAL ALS VEÏNS


Els dibuixos seleccionats s'exposaran en el Centre Cultural durant la pròxima quinzena

El consistori d'Almussafes iniciarà en breu la distribució de l'almanac de 2013 en la localitat. En aquesta ocasió i davall el títol “El nostre Patrimoni”, l'ajuntament invita a la ciutadania a descobrir part del patrimoni cultural valencià aprofitant el calendari municipal del nou any, tot un clàssic de què es van a editar de nou 3.700 exemplars.
Com en les anteriors edicions, l'almanac de 2013 - el repartiment gratuït del qual es realitzarà en el Centre Cultural d'Almussafes en uns pocs dies - està il·lustrat amb dibuixos creats pels alumnes d'infantil, primària i secundària dels tres centres educatius d'Almussafes. En concret, el calendari municipal inclou un total de 48 il·lustracions, prèviament seleccionades pel professorat dels col·legis d'infantil i primària Almassaf i Pontet, així com de l'IES Almussafes, que desenrotllen un assumpte específic relacionat amb la temàtica general del patrimoni cultural de la Comunitat Valenciana.
De fet, cada mes de l'any difon una sèrie de béns de valor històric, artístic, arquitectònic o arqueològic existents en el territori, a més de destacar així mateix algunes expressions de les nostres tradicions. En este sentit, les escultures, les torres i els castells més emblemàtics, les places més visitades o els ponts més transitats, compartixen protagonisme amb reconeguts edificis com la catedral de València, la Llotja de la Seda, la Ciutat de les Arts i les Ciències o el Palau del marqués de Dosaigües, entre altres béns.
L'ajuntament ha invitat els xiquets i als seus pares a l'acte públic d'inauguració de l'exposició dels dibuixos que il·lustren el calendari 2013, que se celebrarà divendres que ve dia 14, a les 19 hores en el Centre Cultural. La regidora d'Educació, Elia Alepuz, i l'edil de Cultura, Esperanza Carbonell, van presidir l'acte, que tindrà com a protagonistes als xicotets, les creacions dels quals han sigut triades en el certamen artístic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada