dimarts, 11 de desembre del 2012

PSOE D’ALZIRA MOSTRA LA SEUA DISCONFORMITAT AMB LA PROPOSTA DEL PP COMUNICANT UN ERE EN L’EMISSORA MUNICIPAL


La portaveu socialista en l’Ajuntament d’Alzira, Isabel Aguilar, considera que la reunió de la regidora responsable de comunicació amb els treballadors d’Alzira Ràdio, per a anunciar-los un ERE i dir-los que s’abaixen el sou un 20% o es despataxarà un treballador, sense comptar amb el Consell d’Administració, és la mostra de com governa el Partit Popular de Elena Bastidas.
Segons Aguilar el Consell d’Administració de l’empresa pública Alzira Ràdio és el que ha d’analitzar la situació de l’empresa pública de comunicació municipal i proposar les possibles solucions, que perjudiquen el mínim als treballadors.
Aguilar recorda que l’emissora municipal costa als alzirenys més de 240.000 euros a l’any i que la seua gestió està sent prou deficient. “De tot açò no tenen la culpa els treballadors, ells fan el seu treball, però la direcció i gerència de l’empresa està demostrant que no complix amb la seua comesa”.
La responsable socialista considera que el que va fer el passat dia 29 de novembre la regidora responsable de l’àrea de comunicació de deixar al consell d’administració al marge d’aquesta decisió no va ser el més correcte.
Aguilar, com a membre del Consell d’Administració en representació de l’oposició, elevarà la seua protesta en la pròxima reunió, que se celebrara dimecres que ve, i exposarà la seua proposta perquè l’emissora municipal siga una ferramenta de servici públic eficaç i eficient.
Segons Aguilar els treballadors han delegat la seua representació amb el sindicat de la UGT, perquè negocien en nom seu un pla de viabilitat per a l’emissora.
Aguilar qualifica esta forma d’actuar d’inadequada, per no comptar amb l’òrgan de representació d’esta empresa pública. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada