dimarts, 11 de desembre del 2012

140 JUGADORS LLUÏXEN LA CAMISETA DEL CLUB BÁSQUET MARCELINA BENIFAIÓ




 Divendres passat el Club Bàsquet Marcelina Benifaió va realitzar la seua tradicional presentació. Els 13 equips i els prop de 140 jugadors del club van desfilar en un gran ambient de festa que va congrerar unes 600 persones en les grades del Pavelló Municipal de Benifaió per a presenciar l’esdeveniment.
En l’acte, el president del Club Bàsquet Marcelina Benifaió, Josep Vicent Rosa va agrair la presència de tots els assistents i va destacar “el gran equip humà i esportiu que configura el Club Bàsquet Marcelina Benifaió”.
Rosa va tindre un detall d’agraïment cap al principal patrocinador del Club, l’empresa Roquette “una labor que és digna de menció en esta època de dificultats econòmiques que estem vivint”. El president del club va aprofitar el seu discurs per a donar la benvinguda als nous entrenadors del club i com a menció distintiva de reconeixement cap a Toni Cubero, un dels entrenadors que més temporades porta en la disciplina del club.
El President de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, Salvador Fabregat va destacar la constant labor formativa que està realitzant el Club Bàsquet Marcelina Benifaió.
Finalment, l’alcaldessa de Benifaió també va reconéixer el gran treball el notable esforç que l’empresa Roquette i el CBM Benifaió estan realitzant en els últims temps perquè el club continue creixent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada