dimecres, 12 de desembre de 2012

JOVES SOCIALISTES IMPULSA EL SEGON #RIBERAESCOLA PER A LA FORMACIÓ D´UNA JOVENTUT EMPRENEDORA I PREPARADA


Es realitzarà els dies 14, 15 i 16 de desembre al municipi de Carcaixent amb diversos cursos, tallers formatius, xerrades i debats importants pels joves.

Joves Socialistes Ribera del Xúquer portarà endavant la 2a #RiberaEscola els dies 14, 15 i 16 de desembre al municipi de Carcaixent amb una gran varietat d´activitats obertes als militants, simpatitzants i als joves de la comarca.
El primer taller pràctic serà el “d´Oportunitats en Temps de Crisi” que el protagonitzarà Enrique Trull, Secretari d’Organització del PSPV d’Algemesí, Elena Buil, periodista i professora tècnica de la Conselleria d´Educació i, també, els representants del projecte emprenedor FarmaRibera encapçalat per David Pedrosa i Vidal Pérez. A més a la Xerrada d´Igualtat estarà present la Secretària d´Igualtat del PSPV-PSOE, Rosa Peris junt a la del PSPV-PSOE Ribera Alta, Adela Magalló i el de Joves Socialistes de la Ribera, Antoni Benito.
L´altra xerrada tractarà sobre el Sindicalisme Juvenil que l´impartirà Paco Santisteban, Secretari General de la Federació de Serveis Públics-UGT Ribera Alta, la Costera i el Canal de Navarrés.
Finalment, hi haurà una Taula Redona sobre la Identitat Comarcal on parlarem de tot el que ens afecta com a joves i la raó comarcalista al País Valencià. A més, s´impartirà un Curs d´Oratòria amb la presència de Marta Trenzano i Marta Ortiz, Portaveus del Grup Municipal Socialista d´Algemesí i de Benifaió i, també per la cap d´unitat de Normalització Lingüística a la Diputació de València, Immaculada Cerdà.
Aquest event l´obriran Belén Oltra, Ricard Bono i José Muñoz com a Secretaris Generals local, comarcal i nacional de Joves Socialistes junt al Secretari General del PSPV-PSOE Ribera Baixa, Jordi Mayor. Finalment, el tancaran, Jesús Rosaleny com a Secretari de Formació comarcal, Maria José Dasca i Robert Martínez, Secretària General PSPV-PSOE Carcaixent i del PSPV-PSOE, respectivament.
Per la seua part, Ricard Bono destaca del #RiberaEscola que “es tracta d´un event que servirà per que els joves tinguen unes aptituds i una visió més completa de la realitat davant els casos personals i per la vida quotidiana davant qualsevol repte. També, cal destacar que la Ribera es tracta d´una comarca emprenedora i, sobretot, amb bases de portar noves idees per a la societat i pels joves. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada